30% POPUSTA uz kod SALE
30% POPUSTA uz kod SALE
30% POPUSTA uz kod SALE
30% POPUSTA uz kod SALE

SVE PROIZVODI

SVE PROIZVODI

POVOLJNI PAKETI

POVOLJNI PAKETI
Košarica
Nema artikala u košarici

Nevidljivi neprijatelj kože - plavo svjetlo

Neviditeľný nepriateľ pleti - modré svetlo

Danas ćemo govoriti o nečemu što se može pojaviti kao nevidljivi neprijatelj naše kože - plavoj svjetlosti. Ne brinite, nismo ovdje da vas plašimo, samo vas želimo upozoriti da pretjerano korištenje telefona ili gledanje televizije također može imati negativan učinak na vašu kožu.

Plava svjetlost, također poznata kao HEV (High-Energy Visible) svjetlost, ima kratku valnu duljinu i visoku energiju. To znači da može prodrijeti duboko u našu kožu. Na prvi pogled moglo bi se učiniti da to nije ništa posebno, ali posljedice dugotrajnog izlaganja plavoj svjetlosti mogu biti prilično problematične za našu kožu.

Ako ste jedna od nas beba koje puno vremena provodimo na mobitelu ili ispred računala, moguće je da ste već primijetile da vaša koža više nije kao prije. Plavo svjetlo može uzrokovati višak pigmenta u koži, što dovodi do neujednačenog tona kože i staračkih pjega. Osim toga, može povećati osjetljivost kože, izazvati upalu i pridonijeti starenju kože. A to baš i nisu stvari koje biste voljeli vidjeti na svojoj koži.

Zašto je toliko važno zaštititi kožu od plave svjetlosti? To je zato što je vaša koža vaš štit, vaša prva linija obrane od vanjskih nametnika. Ako joj ne pružite odgovarajuću zaštitu , može biti osjetljivija na, primjerice, gore navedene kožne probleme.

Ali ne brinite, imamo dobre vijesti za vas. Postoji rješenje! Postoje proizvodi i kreme koji su dizajnirani imajući na umu zaštitu od plave svjetlosti. Ove kreme sadrže posebne sastojke koji mogu pomoći neutralizirati štetne učinke plave svjetlosti i zaštititi kožu. To uključuje, na primjer, našu potpuno novuBLUE LIGHT PROTECTIVE FACE CREAM - hidratantnu dnevnu kremu sa zaštitom od plave svjetlosti i SPF 50.

Dakle, što možete učiniti da vaša koža bude zdrava i lijepa? Prvo, budite svjesni svoje izloženosti plavom svjetlu. Pokušajte ograničiti vrijeme provedeno ispred ekrana i pridržavajte se pravila njege kože. Birajte proizvode koji su dizajnirani za zaštitu od plave svjetlosti i ne zaboravite da je prevencija ključ zdrave kože.

DOSTAVA

U ROKU 3 DANA
BESPLATNA POŠTARINA

PREKO 50€

PRIRODNI
SASTAV