30% POPUSTA uz kod SALE
30% POPUSTA uz kod SALE
30% POPUSTA uz kod SALE
30% POPUSTA uz kod SALE

SVE PROIZVODI

SVE PROIZVODI

POVOLJNI PAKETI

POVOLJNI PAKETI
Košarica
Nema artikala u košarici

Brza, jutarnja rutina njege kože s Venevom

Rýchla, ranná skincare rutina s Venev

Budimo iskreni prema sebi tijekom radnog tjedna nema vremena za jutarnju rutinu od 20 koraka. Često se krećemo po sobi s jednim zatvorenim okom i pokušavamo sve postići. Znamo da ujutro nema dovoljno vremena pa smo za vas pripremili jednostavnu rutinu koju ćete imati gotovu za 5 minuta.

Prvi korak: Čišćenje kože

Započnite nježnim čišćenjem lica. Koristite gel za umivanje kako biste uklonili nečistoće koje su se nakupile tijekom noći. Količinu proizvoda veličine zrna graška nanesite na navlaženu kožu i ravnomjerno očistite kožu kružnim pokretima. Zatim isperite kožu mlakom vodom. Ovaj korak ga priprema za apsorpciju drugih proizvoda.

Drugi korak: posvijetlite kožu vitaminom C

2-3 kapi i gotovo. Vitamin C izvrstan je izbor za jutarnju rutinu jer se brzo upija i koža savršeno blista . Proizvod možete nanijeti direktno na lice ili ga prvo lagano zagrijati u rukama, a zatim rukama s proizvodom nježno pritisnuti na kožu.

set za njegu kože

Treći korak: Hidratacija i zaštita

I dolazi kraj rutine od 3 koraka. Nanesite laganu, hidratantnu kremu koja sadrži zaštitni faktor. Na taj način ne samo da hidratizirate kožu, već je i štitite od štetnog sunčevog zračenja i plave svjetlosti ekrana. Voilà, vaša je koža savršeno nahranjena, hidratizirana i zaštićena.

Jutarnja rutina njege kože može biti jednostavna, a opet učinkovita . Ključno je usredotočiti se na osnovne korake koji su potrebni za čišćenje, hidrataciju i zaštitu kože, a to je upravo ono što nudi naš Venev komplet za njegu kože .

Ovim jednostavnim koracima možete stvoriti izvrsnu podlogu za svježu i lijepu kožu svako jutro. Ali ne zaboravite da je dosljednost ključ dugoročnih rezultata, stoga se redovito držite svoje jutarnje rutine!

DOSTAVA

U ROKU 3 DANA
BESPLATNA POŠTARINA

PREKO 50€

PRIRODNI
SASTAV